Nieuws // van Beek Racing scoort overtuigende eerste overwinning! // van Beek Racing

[24 maart 2009] // van Beek Racing scoort overtuigende eerst overwinning!

Vol goede moed kwamen vele afgelopen dinsdag binnendruppelen bij van Der Ende Racing Inn, te Poeldijk. Zo ook wij, nog diep nadenkend over hoe de champagne hier toch altijd smaakte... Deze hadden we in de openingsrace helaas niet mogen proeven, daar we in de laatste 15 minuten onze prachtige 3e plaats verloren. Enfin, na veel gezellig gezwam over racen, de dagelijkse beslommeringen, de champagnekwestie en nog vele andere nutteloze gesprekken pakte Jack van der Ende dan eindelijk de microfoon om ons vrolijk te woord te staan.

Kwalificatie
Na een korte uitleg over 'the usual stuff' werden de qualifiers meegenomen door Ricardo van der Ende. Dit om nog eenmaal de pitstop en kwalificatieprocedure door te nemen. Nadat dit alles netjes behandeld was kwam de actie! En hoe. Robin Vissers zou wederom voor van Beek Racing de kwalificatie en start voor zijn rekening nemen. Niet geheel zonder succes; ons eerste puntje van de avond was binnen! We hadden de pole position te pakken. #naam# en #naam# volgde ons op gepaste afstand.

Race
Oh wat een mooie start hadden we! En oh wat waren we trots op onze kleine Robin Vissers. Hij had het toch maar weer geflikt! Robin Vissers reed een pracht van een stint en knalde van Beek Racing door naar een mooie voorsprong op de nummer 2 #naam# tekst

Robin > Erik
Erik > Stefan
Stefan > Maikel

Toen alle vier de rijders hun stint verreden hadden, kwamen we uit op een ronde voorsprong op het gehele veld. Met andere woorden, een afgetekende overwinning. Veni, vidi, vici. Het deed ons erg denken aan de openingsrace van het voorgaande kampioenschap. Op naar de volgende ronde!

Een compleet verslag volgt... maar de foto's hebben we al online gezet!

(Bron: PR)