Nieuws // Legend Cars serieuze optie voor Van Beek Racing // van Beek Racing

[19 februari 2011] // Legend Cars serieuze optie voor Van Beek Racing

Meervoudig kart kampioen Van Beek Racing heeft de afgelopen tijd meerdere gesprekken gehad met de organisatie van de Legend Cars Cup. Een mooie opstapklasse in de Nederlandse autosport met een spectaculaire racebeleving. Recentelijk kregen Maikel en Stefan van Beek nog de mogelijkheid om een Legend Car te testen.

“De Legend Cars zijn een serieuze optie voor ons, het is een leuke klasse met een enorme racebeleving” aldus Stefan van Beek. “We kijken momenteel samen met onze partners dan ook naar de mogelijkheden om deel te nemen aan deze klasse”. De meervoudig kampioenen zijn op meerdere fronten actief. Op dit moment proberen zij hun ongeslagen status in het Voorjaarskampioenschap te behouden, alwaar zij momenteel aan de leiding in het kampioenschap gaan.

Maikel van Beek legt uit waarom het oog op de Legend Cars is gevallen. “De Legends zijn vermakelijk, uitermate competitief en bezorgen een ultieme racebeleving”. “Het stoere uiterlijk, gecombineerd met een 150 pk motor en een totaalgewicht van slechts 500 kg, zorgt voor de nodige snelheid (210 km/h)” aldus Maikel.

Uiteraard voldoen de Legends aan de strenge veiligheidseisen. Het kampioenschap in de Legends Cars zal circuits in Nederland en België aandoen waaronder; Zandvoort, Spa, Zolder en Assen. Indien u intresse heeft om zich als partner aan te sluiten, of meer informatie over Van Beek Racing wilt ontvangen, neem gerust contact met ons op.

De Legend Cars op Zandvoort // van Beek Racing Maikel van Beek voor de test  // van Beek RacingMaikel van Beek klaar voor de test  // van Beek RacingJan van Beek op pad om te testen  // van Beek Racing

(Bron: PR)